Inschrijving Chirojaar 2022-2023

Beste ouders

Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk ook een nieuw chirojaar. De voltallige leidingsploeg kijkt er alvast naar uit om iedereen terug te zien.
Onze startdag zal dit jaar plaatsvinden op zondag 18 september van 14:00 tot 17:00 op de Chiro. Achteraf is iedereen nog welkom voor
een aperitief. De leiding zal ook komende dagen waarschijnlijk eens langs komen voor het jaarlijks bezoekje.

Om uw kind/kinderen in te schrijven voor het nieuwe chirojaar hoeft u alleen onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen + het juiste bedrag over te schrijven naar ons rekeningnummer:   BE69 7340 4920 5378 

Chiro Kierewiet Brunch 25/09

Liefste vroege en ook late Kierewiet-vogels,
Dit jaar presenteert Chiro Kierewiet opnieuw haar overheerlijke brunchboxen!
Nog even kort wat dit inhoudt:
Jullie kunnen een brunchmand bij ons bestellen en deze dan op de Chiro afhalen of bij u thuis laten leveren. Wij voorzien alles, jullie hoeven aan niets te denken! Er zijn verschillende formules te verkrijgen, dus voor elk wat wils! Dit jaar geven we geen manden mee, maar een brunchdoos waardoor de waarborg van vorige jaren wegvalt.
Hieronder kunt u het formulier voor onze brunch terugvinden. De deadline voor door te geven ligt op 18/09. 

Laatste Chirozondag (15/05) - Blaarmeersen

Beste ouder(s)

Zoals elk jaar gaan we met heel de chiro voor onze laatste chirozondag (15 mei) naar een speciale locatie. Vorige jaren gingen wij altijd naar de zee. Dit jaar kunnen we omwille van werken aan de sporen hier niet naartoe gaan. Daarom verplaatsen we ons een klein beetje en gaan we dit jaar naar de blaarmeersen in Gent! Om mee te gaan op dit avontuur, moet je je alleen inschrijven in dit formulier: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-Oyc3YtOlQ7_jqza4JG-WUnBE4p7AKA-fiHmysVZYr1rUgA/viewform?usp=sf_link

Pagina's