Spaghetti van Chiro Kierewiet (@home)

Helaas, ook dit jaar zal er geen fysieke editie zijn van ons spaghettifestijn. Het c-beestje blijft ons parten spelen. Maar wees niet getreurd, jullie zullen ook dit jaar nog steeds kunnen proeven van onze overheerlijke spaghetti!

Jullie kunnen een portie spaghetti bestellen en deze dan komen afhalen op de Chiro of bij u thuis laten leveren. Dit zal aan u afgegeven worden in een bakje dat geschikt is om uw spaghetti op te warmen in de microgolf.

We zetten nog even de opties voor jullie op een rijtje:

*volwassenportie: 8€

*kinderportie: 6€

Beide opties kunnen ook vegetarisch besteld worden aan dezelfde prijzen.

Quiz me Kierewiet@home

Helaas, er zal dit jaar geen fysieke 2de editie komen van ‘kwis-me-kierewiet’. Toch wouden wij jullie in deze periode niet in de steek laten. We staken onze hoofden bij elkaar en bedachten het gloednieuwe (en hopelijk eenmalige) evenement: “KWIS- ME -KIEREWIET @HOME”. Een coronaproof evenement dat u kan doen met uw bubbel thuis of met andere bubbels via de webcam. U kan dus van deze quiz genieten met zo veel personen als je wilt. Het principe is simpel. Wij verkopen onze quiz in een doos vol met lekkernijen. Deze dozen zullen op 6 februari aan uw deur worden geleverd. De quiz zult u ontvangen via WeTransfer. Daar kan je ze downloaden en gebruiken wanneer je wenst!

Wat zit er in onze dozen?

Standaard box ( 2 personen)- €20:

Pagina's