Picknick 28 april 2019

Jullie hebben misschien al gemerkt dat er dit jaar jammer genoeg geen Smulzoektocht was. Om jullie toch een toffe en gezellige namiddag te bezorgen stellen we jullie met veel plezier ons nieuw concept 'picknick' voor. Dit zal doorgaan op zondag 28 april te Lotenhullestraat 114 in Bellem aka Villa Kraenepoel.

Wat houdt dit evenementje precies in?
Jullie kunnen een picknickmand bij ons bestellen en deze op onze prachtige locatie komen opeten. Wij voorzien alles, dus jullie hoeven aan niks te denken! Er zijn verschillende formules te verkrijgen, voor elk wat wils dus! Indien gewenst of bij slecht weer kunnen jullie de manden meenemen, wij vragen voor de manden wel een waarborg van €6.

KINDER PICKNICKMAND (€5 pp)
- 1 sandwich
- 1 doosje cornflakes
- chocoladebolletje
- fruitsalade
- 1 drankje naar keuze
- confituur & choco

STANDAARD PICKNICKMAND (€8 pp)
- 2 pistolets
- boterkoek
- kaas & hesp
- boter
- confituur & choco
- fruitsalade
- 1 drankje naar keuze

DELUXE PICKNICKMAND (€12 pp)
- 2 pistolets
- 1 boterkoek
- yoghurt + supplement naar keuze
- kaas & hesp
- boter
- confituur & choco
- fruitsalade
- Versgebakken eitje
- mini flesje cava
- koffie à volonté

De mensen die geen picknick willen, zijn uiteraard ook meer dan welkom om eentje (of meerdere) te komen drinken aan onze bar. inschrijven kan via de onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/d/1S7GN6lfrsNM85BN2lYEMYF6ybeQOmVxYQ2W91Wtkg0Q/edit

Inschrijving is compleet door het formulier in te vullen en het juiste bedrag over te schrijven op BE71 7512 0164 6569. Vergeet bij het eindtotaal niet het bedrag van de waarborg van de mand op te tellen. (vanaf 8 personen betaal je 2 maal een waarborg)

TEN LAATSTE INSCHRIJVEN t.e.m. 21 APRIL.
Hopelijk tot dan!