Kierewiet Bier

Er was eens….

 

Een onschuldig mailtje dat we binnenkregen van Beerselect. Toen begonnen onze breinen te pruttelen, zoals een bierketel pruttelt. Het pruttelde zodanig dat we ons wel moesten verdiepen in dat gouden sop. Dus gingen we eigenhandig een biertasting aan. We kochten op verschillende plekken bieren waar we nog nooit van gehoord hadden en begonnen die gestructureerd, tijdens een avond in een donkere kelder, te proeven. We hadden ons heilig blad, waar we elk biertje duidelijk punten gaven. Naar het einde van de biertasting waren er ons twee dingen duidelijk. Ten eerste: dat duidelijk en gestructureerd zijn waar we het zonet over hadden naarmate de biertasting stevig verwaterde. Ten tweede: dat er veel bieren verwatert smaken en dat we dat dus zeker niet wouden. 

 

De dag dat we toekwamen bij Beerselect en ons blad nog eens goed overlopen hadden van wat we er in wilden en hoe we het wouden, werd het ons al snel duidelijk dat het toch net wat anders in elkaar zat…

 

Dus na veel zessen en zevens hadden we wat we wouden. De woorden fris, volmondig, niet té zwaar en speciaal zijn de woorden die KIEREWIET hebben doen ontstaan.

 

Het proeven van de eerste Kierewiet was even spannend voor jullie als voor ons. Dit komt door het feit dat wij het compleet afgewerkte product ook nog niet hadden geproefd voordat dit in een groot aantal geleverd werd op de chiro. De reden hiervoor is omdat wij tijdens onze bezoek afgegaan zijn door tal van staaltjes die we dan zodanig hebben aangepast om iets uniek te krijgen. 

 

Nadat we dus te weten waren gekomen dat een kleine hoeveelheid maken om eens te proeven niet mogelijk was, moest er toch nog even over vergaderd worden. 

 

En kijk: dit is het resultaat, iets waar we heel trots op zijn. Een heerlijk biertje met een fantastisch strak etiket en een slogan die voor elke kierewieter op zijn lijf geschreven is.
je kan bestellen via link