Spaghetti van Chiro Kierewiet (@home)

Helaas, ook dit jaar zal er geen fysieke editie zijn van ons spaghettifestijn. Het c-beestje blijft ons parten spelen. Maar wees niet getreurd, jullie zullen ook dit jaar nog steeds kunnen proeven van onze overheerlijke spaghetti!

Jullie kunnen een portie spaghetti bestellen en deze dan komen afhalen op de Chiro of bij u thuis laten leveren. Dit zal aan u afgegeven worden in een bakje dat geschikt is om uw spaghetti op te warmen in de microgolf.

We zetten nog even de opties voor jullie op een rijtje:

*volwassenportie: 8€

*kinderportie: 6€

Beide opties kunnen ook vegetarisch besteld worden aan dezelfde prijzen.

U kan uw bestelling ophalen op zaterdag 27 maart 's middags tussen 11u en 13u of 's avonds tussen 16u30 en 19u. Het gewenste uur van de levering kan aangeduid worden op het inschrijvingsformulier. De leveringen zullen plaatsvinden tussen 10u-12u of tussen 15u-17u.

Uw lekkere spaghetti kan u nog bestellen tot en met 20/03/2021 via de onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6kZzX5PpbZtIv5jiLDS0eTABIeIMi...

 

De inschrijving is pas compleet wanneer u het formulier ingevuld heeft en u het correcte bedrag overgeschreven is op BE69 7340 4920 5378 (Let erop dat u zeker het juiste rekeningnummer gebruikt, dit is namelijk onlangs veranderd!)

Zoals u kunt zien in het inschrijvingsformulier heeft u ook de mogelijkheid om bij uw spaghetti een bijpassend wijntje of een overheerlijk Kierewiet biertje te bestellen, beiden zijn zeker een aanrader bij onze spaghetti!

Quita das Vinhas heeft voor jullie 2 kwaliteitswijnen vakkundig geselecteerd die wij u kunnen aanbieden voor een topprijsje.

*Quinta da casaboa tintaboa tinto (8€). Dit is een rode topwijn met een fruitige toets afkomstig uit Lisboa, Portugal

*Piedra topo joven (9.5€). Hier hebben we een nieuwe, Spaanse wijn. Met zijn elegante en frisse smaak is deze wijn uit de streek Toro zeker een aanrader!

EXTRA: ook zal er een wedstrijd zijn waaraan u prijzen kunt winnen tot wel 25 EURO! U kunt deelnemen door dit ook aan te duiden in het inschrijvingsformulier, en dit slechts voor een luttele 2 EURO! De winnaars zullen 1 dag voor het evenement bekend gemaakt worden. Deze zullen dan hun prijs ontvangen bij afhaal op bij de levering.

TEN LAATSTE INSCHRIJVEN OP 20/03/2021

Hopelijk tot dan!